WWFs Huvuskontor i Nederländerna

RAU arkitekters organiska form valdes från en mängd kandidater på det nya utseendet för WWF Nederländernas huvudkontor. Faktum är att RAU föreslog att den befintliga byggnaden anpassades till den nya stället för att rivas. Färdigt 2006 har byggnaden anmärkningsvärda hållbara innovationer som gör det möjligt att vara helt självförsörjande, koldioxid neutral och byggnaden har en underbar arbetsmiljö för de anställda. Vad WWF älskar är att RAUs design inte offrar arkitektonisk stil för att uppnå sina miljömål.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: